EVLİYA ÇELEBİ İLKOKULU

Vizyon: Milli ve Manevi değerlerle donanmış erdemli ve ahlaklı bir nesil

Misyon: Yüzü geleceğe dönük, kökleri milli ve ahlaki değerlerle beslenen, bilimsel olarak donanımlı, kendinden emin, ülkemizi ve sahip olduğumuz değerleri benimsemiş, üstün insani değerleriyle tarihi kimliğini tanıyan, yarınlarımızı güvenle teslim edeceğimiz nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:30
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: 2 Adet Servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: İlçe ve okul bazında yapılan sportif etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları: Temiz Sınıf ve Altın Çocuk
Diğer Hususlar: • Çok Amaçlı Salon ( 135 kişi kapasiteli vip) • Çocuk Kütüphanesi ( 5000 çocuk kitabı ve kütüphane memuru bulunan ) Bulunmaktadır • Fen Laboratuvarı ( İlkokul Fen Malzemeleri ile donanımlı ) • Spor Odası ( Masa tenisi step tahtaları ve yer minderleri ile ve çeşitli spor malzemeleri ile donanımlı) • Destek Eğitimi Odası ( İSTKA projesi ile okulumuza kurulan) • Satranç Odası ve Zeka Oyunları Sınıfı • Kantin • Mescit ( 50 kişi kapasiteli )